Kako postati član kluba Mrak korak?

Želiš li postati član kluba interaktivnog plesa 'Mrak korak' i pohađati redovite treninge, pozivamo te da dođeš u naš klub na besplatni probni trening u trajanju od 60 minuta, gdje ćeš pod vodstvom naših trenera moći uživo vidjeti i probati prvu računalnu igru koja je postala sport.

Pozovi i svoje prijatelje i zajedno se uvjerite se da je klub Mrak korak mjesto gdje se možete družiti, trenirati i natjecati.

Ukoliko nakon probnog treninga još uvijek nisi siguran ili sigurna je li ova aktivnost prava stvar za tebe, nudimo ti mogućnost još jednog dodatnog besplatnog treninga! Moraš doduše imati na umu da u tom slučaju najvjerojatnije nećeš moći dočekati sljedeći trening :)

Besplatni probni treninzi ne obavezuju te na upis u klub, a svaki ih pojedinac može iskoristiti jednom.

Molimo vas da nas kontaktirate u kojem terminu biste došli, a mi ćemo vam potvrditi je li slobodan. Sve što morate učiniti je doći na Trg žrtava fašizma 7 i ponijeti sa sobom ČISTE TENISICE.

Ukoliko ste spriječeni pojaviti se u dogovorenom terminu, molimo vas da nam javite kako bismo ga ustupili nekome drugome, a vi nam javite koji drugi termin vam odgovara.

Svakako objasnite vašim roditeljima o čemu se radi, pokažite im našu web stranicu gdje je sve detaljno objašnjeno, pogledajte zajedno video isječke, pokažite im slike, neka i oni postanu obožavatelji kluba 'Mrak korak' na našoj Facebook stranici ili nas počnu pratiti na Twitteru.

Nakon besplatnih probnih treninga, ukoliko želite, možete postati redoviti članovi kluba 'Mrak korak' i dolaziti na redovite treninge uobičajenom dinamikom od dva puta tjedno. Za one koji imaju previše drugih obaveza, a ipak bi se htjeli baviti interaktivnim plesom nudimo mogućnost treninga jednom tjedno, a za prave iDANCE zaljubljenike opciju od tri puta tjedno. Detalje o terminima i članarinama pogledajte u rubrici Naši programi i članarine.

Ostani fit uz iDANCE, postani član kluba!

Podijeli s prijateljima: Email Facebook logo Twitter logo Google Buzz logo

Pratite nas:

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Flickr
  • Vimeo